HOŞ GELDİNİZ

Siyasetçi doğru olanı değil , uygun olanı söyler.

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Bu ülkede terör bitmez

Kimse şaşırmasın ,
MİT'in başındaki adam siyasetle uğraşırsa ülkenin de hali bu olur.
Şimdi açıklama yapıyorlar , daiş şüphesi varmış.Ben sıradan bir vatandaş olarak ,israille anlaşma yapıp, rusya ile yakınlaşılırken ,ingilterenin kontrolundaki daişle "yapmayın ,karşıyım" mesajı verdiğini ilk dakikada anladım.
Geriye dönüp sinegog saldırısına bakarsak ,sonrasında bir camiyi veya bizim evi değil de ,ingiliz bankası HSBC ve ingiliz konsolosluğunun bombalanması tesadüfi değildir. Mossad'ın mesajı açık ve netti :" biliyoruz,siz yaptınız"
Bir zaman ülkemize musallat olan asala vardı,Esenboğayı basıp , her gün dışarıda bir diplomatımızı öldürüyordu.Asalayla yurtdışı operasyonlarla mücadele edildi ve başarıldı.Devletin Hakan fidan'dan bir fayda gelmiyeceğini görüp, Mehmet Eymür ve Korkut Ekenden istifade etmelidir. Artık bu ülkeye maalesef bir Mahir Kaynak daha gelmeyecek .
Tansu Çilleri'in terörle mücadelede başarısı , MGK'dan 101 kişilik infaz listesi çıkarması ve bunu uygulamadaki kararlılığı olmuştur. Yani terörle mücadelenin esası kararlılığa dayanır. Çok söylediğim, idam ve polise vur emri ve yetkisi verilmeden ,sayın terörist lütfen teslim olurmusun , seni misafir etmek istiyoruz mantığı ile , daha çok masumun hayatını kaybettiğine şahit olacağız.
Sorumsuz  yönetim ,sorgulamayan halk oldukça ,yönetim  her seferinde hesabı sorulacaktır diye yalan söyledikçe , halk da bunu  kader  olarak kabul ettikçe , iktidar oy kaygısı uğruna tavrını koymadıkça , bu tavşan kaç tazı tut  oyunu  sürdükçe , bu ülkede  terör bitmeyecektir.
Allah başımızdakilere akıl ve samimiyet versin.

1.resim : Meclis başkanlığı yapan terörist pervin buldan. İnfaz edilen uyuşturucu baronu savaş buldanın eşi.
2.resim : İçerisinde 2 terörist öldürülen Van belediyesine ait görevli araç
3.resim : Veznecilerde 7 polisimizi şehit eden canlı bombanın cenaze töreni.Üzerinde pkk bayrağı ile.

m.sedat saygılı
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder