HOŞ GELDİNİZ

Siyasetçi doğru olanı değil , uygun olanı söyler.

22 Ekim 2011 Cumartesi

Büyüklerimiz sesleniyor

24 evladımızı daha aynı oyunda kaybettikten sonra , büyüklerimiz halkı sükunete ve sağduyuya davet ediyor. Sanki halk kılıcını kuşanmış da meclisi basacak ya da silahını kapıp dağlara çıkacak . Ne halkın ne de milletin böyle bir kaygısı yok sayın büyüklerimiz . Her zaman olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakacaktır. Zavallı analar anlayamadıkları sebepler uğruna yiğit evlatlarını genç yaşlarında toprağa veriyor.
Böyle sorumsuz , tavırsız , devlet oldukça bu gözyaşları dinmeyecektir.
Adı devlet olan beyinsiz yönetim tankları harekete geçirip güney yönüne doğru gidecek , uçaklar kalkıp aynı taraftaki kayalıkları bombalayacak sonra kalkıp utanmadan operasyon yaptık diyecekler , zavallı halk ne yaptınız diye soramayacaktır.
İntikam alacağız demekle , bunları pişman edeceğiz demekle , kısaca kabadayılıkla bu problemler çözülmez. Bu problemler akılla çözülür , büyük beyinsizler.
Önce teşhis konarak çözülür. Sonra çözüm yolu bulunup uygulanarak çözülür.
Tankla , uçakla çözebilseydiniz 30 sene sürmezdi bu oyun . Karşınızdakiler dediğiniz gibi çapulcu olsaydı hergün daha da artmazdı bu terör . Bunlar büyük bir aklın sahneye koyduğu oyundur. Çözebilmek için sizin de aklınızın büyük olması gerekir.
Zahmet edip de kimseyi sağduyuya , sükunete davet etmeyin. Kimse devlet rolü oynamayı düşünmüyor. Kimse ateşle oynamak niyetinde değil.
Devlet kimse , ateşe o atlasın.
Biz sirk aslanı değiliz , ateşin içinden atlayacak.

m.sedat saygılı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder