HOŞ GELDİNİZ

Siyasetçi doğru olanı değil , uygun olanı söyler.

27 Ekim 2013 Pazar

Yalanımız

Türküm, ( olabilirsin)
Doğruyum, ( ülkenin % 90 ‘ı sahtekar , hangi doğruluktan bahsediyorsun )
Çalışkanım. ( Burası tembeller ülkesi , herkes çalışmadan kazanmayı düşünüyor. Yattığı yerden ya  işsizlik maaşı ,ya yaşlıya ya engelliye bakıyorum diyerek istismar bedeli alıyor. Çalışan kaç kişi var )
Yasam; küçüklerimi korumak, ( Büyük balık küçük balığı yutar diyerek küçükleri yutarsın)
Büyüklerimi saymak, ( Beş kuruş için yaşlıları öldürürsün )
Yurdumu, budunumu özümden çok sevmektir. ( Sen menfaatinden başka bir şey düşünmezsin. Yurdunu ve ülkeni soyarsın )
Ülküm; yükselmek, ( şahsını zenginleştirip yükseltmek )
İleri gitmektir. ( soyarak , çalarak maddi varlıklarını ileri götürmek derdindesin)
Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. (Türklük ayaklar altında dolaşırken hiç de samimi değilsin)



6 Ekim 2013 Pazar

Sınırlar da değişecek

   Andımız da değişti , kılık kıyafet uygulamamız da . Alfabede de değişiklikler yapıldı .Türklüğün onuru rafa kaldırıldı , Ordunun önde gelenleri hapislere atıldı ,türkler kendi ülkelerinde zenci durumuna düşürüldü.      
   Tekrar edersek bu bir değişimdi. Birinci dünya savaşının galibi İngiltere , Osmanlıyı çok küçük parçalara ayırmış , sınırları cetvelle çizilen devletçikleri kukla yönetimlere teslim etmişti. Bunlardan biri de bir zaferle onuru iade edilen ancak diğerlerinden farkı olmayan. ülkemizdi. Harfleri değişmiş ,kılık kıyafeti değişmiş, şapkayı giymiş , laiklik kabul ettirilmiş üzerine de cumhuriyet elbisesi giydirilmişti zavallı ülkemizin. Ve bu cumhuriyet dört temel düşman üzerine kurulmuştu , Bunlar türkçülük , kürtçülük , komünizm ve irtica idi. Bu akımların düşman ilan edilmesi , tekrar Osmanlıya dönmemek ve başka müttefikler aranmasına engel olmak içindi.
     Artık şartlar değişti ve ikinci dünya savaşının galibi Amerika , dünyayı kendi görüşleri istikametinde şekillendirmeye başladı . Bu başlangıç yeni değil , 60 yıldır devam eden süreç.Sıra kuzey Afrika ve ortadoğuda. Bu sebeple ingilterenin yaptığı her şey tersine çevrilecek ve Osmanlıya çok yaklaşacağız. Resmi ideolojinin yani kemalizmin bekçisi ordu dağıtıldı . Üniter devlet yapısı son buldu, laiklik rafa kalktı , türkçenin yerini ana dil ! aldı , kılık kıyafet serbest oldu , alfabe değişti . Cumhuriyetin fiilen sona erdiğini gerekçeleri ile önceki yazılarımda izah etmeye çalışmıştım.
     Şimdi kimse şaşırmasın , sınırlar da değşecek. Bugün anda sahip çıkıp okuyanlar , sanki bir geleneğe bir geçmişe sahip çıktığını sanıyor. Bu and orhun kitabelerinde yazmıyor ki , Osmanlı döneminde de okunmuyordu. Ancak bir dönemi yani cumhuriyet sonrasını temsil ediyordu.
     Cumhuriyet dönemi bize İngilizlerin uygun gördüğü , yakıştırdığı bir dönemdi. Şimdi ise amerikanın arzu ettiği dönemi yaşıyoruz. Artık kürtle de arapla da birlikte yaşama mecburiyetimiz vardır, ancak şiilerle yaşamak zorunda olmayabiliriz. Devletimiz türk devleti değildir, millet yoktur halklar vardır ve devşirmelere saygı göstermek zorundayız.
    Genişleyecek sınırlarınız şimdiden hayırlı olsun.