HOŞ GELDİNİZ

Siyasetçi doğru olanı değil , uygun olanı söyler.

20 Ocak 2013 Pazar

Karlofça

2. Viyana  kuşatmasında başarısız olan Osmanlı , peşinden  şartları ağır karlofça anlaşmasını imzaladı. Bu imza ile duraklama devri kapandı ve gerileme devri başladı.
   Paristeki cinayetten sonra , cenaze töreninde beklenenler olmadı . Belliydi ki  barış kabul edilmişti. Hatta barışa uzanan eller kırılsın pankartları bile vardı.
  Kürtler  kapalı  kapılar ardında yapılan pazarlıklarda   tavizleri aldılar ve barış anlaşmasını kabul ettiler.TC  barış adına her tavizi verdi, kürtlerin birinci sınıf vatandaş olmasını , asker ve polis katillerinin  kahraman olmasını kabul etti. İmralı canisi dediği adamı siyasi muhatap kabul etti. Aslında bu  BOP 'nin bir parçası idi ve ABD 'nin isteği üzerine  yapılmıştı.
   Irak 'ın işgali  ,  aponun bir tek kürdün olmadığı  Kenyada  teslim edilmesi ,muhtar olamayacak adamın başbakan olması ,  darbecilerin  hapse atılması ve çözüm süreci projenin birer parçası idi. Eğer ergenekon operasyonları  olmasaydı , askerin kolu kanadı  kırılmasaydı  bu süreç başarılı olamazdı .Eğer muhtar olamayacak kişi , ABD tekliflerini kabul etmeseydi , chp anayasa  mahkemesine gitmeyecekti ve yasaklar kalkmayacaktı. Apo emin ellerde olmasaydı  çözüm sabote edilebilirdi.
   Zavallı TC , katillerin önünde diz çökmüş ve  eşkiyanın meşruluğunu kabul etmiştir. İtilen katılan türk vatandaş , elektrik parası ödeyecek  , vergi ödeyecek , evladını askere gönderip cenazesini alacak .Kürt vatandaş  elektriği bedava kullanacak , milli gelirden payını alacak , askeri polisi öldürüp , serbetçe dolaşacak.
   Ey kürtler,
   Bu ülkede solcu ve devrimciler kullanılıp atılmıştır.
   Bu ülkede ülkücü   ve milliyetçiler  kullanılıp atılmıştır
   Bu ülkede müslümanlar  kullanılıp atılmıştır.
   Ülkedeki iktidarı  müslümanlar olarak düşünmüyorum Bunları tanımlamak gerekirse rahmetli  Ö.Lütfi Metenin  allahsız müslüman tanımına uyduğu gibi , müslüman  kılıklı burjuvazi de  denebilir. Başındaki diktatör de  2. inönü  olabilir.
   Şu anda kullanılma safhasındasınız  ve size verilen değer bu sebepten. Kullanım süreniz bittiğinde  siz de bir tarafa atılacaksınız.
  Yeni karlofça  ülkemize ve milletimize  hayırlı olsun !


m.sedat saygılı